Unity plugin kikapcsolása Ubuntu 11.04 alatt

Blogunkban én képviselem a hozzá nem értő szőke szerelmest. Mai rövid sztorimat szeretném megosztani veletek, ami néhány vicces percet azért okozott.

Az Ubuntuba most már nem sima gyorsindító pult kerül, hanem a szuper Unity Plugin. Lehet szeretni, vagy utálni, nekem az első problémám ott kezdődött, hogy hogyan lehet kusztomizálni.

sudo apt-get install compizconfig-settings-manager

Aztán, gondoltam egyet és kikapcsoltam a plugint, hátha visszaáll a klasszik kezelőfelület. De nem áll vissza! Helyette viszont eltűnik minden, és csak Ctrl + Alt + T leütésével lehet terminálozni. Sokaknak ez is elég, de szőkeségemnek több szín kell.

A lényeg, hogy a Unity Plugint ezzel kapcsolhatod vissza:

unity --reset
If you enjoyed this post, please consider leaving a comment or subscribing to the RSS feed to have future articles delivered to your feed reader.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

3 Comments

 1. Ágoston Péter
  Posted -0001-11-30 at 00:00 | Permalink

  Nekem nem sokáig volt ez fenn. Szerintem ez a Unity lehet, hogy csini, de számomra rohadtul nem felhasználóbarát. És ami nem kusztomizálható, az nem is igazi Linux :)) Szóval gyalultam elég hamar…

 2. Tamas Pal
  Posted -0001-11-30 at 00:00 | Permalink

  én is gyalulni akartam, Petikém, de látod, mi lett belőle :]

 3. Ágoston Péter
  Posted -0001-11-30 at 00:00 | Permalink

  De én nem csak kikapcsolni akartam, hanem kíméletlenül törölni az összes szemetével együtt, mert nekem ugye 8G-s winyóm van.. Mindegy csepp byte számít 😀 De aztán valahol megleltem miket kell leszedni hozzá. De már nem tudom, úgyhogy ne is kérdezd 😀

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>